Gogosari opariti in otet

de MOKUSKA in Muraturi, 5 Mai 2015 | 4570 vizualizari

 

Este prima data cand am facut acesta reteta. Vreau sa va spun ca va recomand cu mare drag. Gogosarii sunt crocanti, dulci-acrisori.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari curatati
  • 700 ml otet
  • hrean 2 felii/ borcan
  • 300 g zahar (sau dupa gust)
  • 2 linguri sare grunjoasa
  • boabe mustar 2 linguri si piper boabe 1 lingura, 4-5 foi de dafin
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari opariti in otet:

In borcanele streilizate se pun la fund cate 1 felie de hrean. Gogosarii se spala si se taie in 4.


Punem la fiert otetul cu sare, zahar si condimentele.


Dupa ce a dat in clocot lichidul punem pe rand gogosarii la oparit, le mai impingem cu o lingura sub zeama fierbinte, dupa care le scoatem intr-un vas sa se raceasca. Le asezam in borcane, turnam lichidul peste, ajutandu-ne de un cutit infipt pe marginea borcanului, impartim bobitele in borcane si mai punem 1 rondeluta de hrean deasupra.


Dupa ce s-au racit le inchidem cu capac ermetic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari opariti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bunica 1

05.05.2015, 16:29

Simoooooo,e fată la casa ei

Rocsi 1

05.05.2015, 20:25

Foarte buni!

MOKUSKA 1

06.05.2015, 10:05

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos