Ardei cu varză

de diaconta in Muraturi, 30 Sep 2011 | 6261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ardei galben
  • Varza alba
  • Varza roşie
  • Morcovi
  • Hrean
  • Frunze de telina
  • Foi de dafin
  • Cimbru si marar uscat
  • Sare grunjoasa pentru muraturi
  • boabe de mustar,zahar
  • Otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei cu varză:

Ardeii se spala,scoatem cotoarele si punem putina sare în interior.


Varza o dam pe razatoarea cu ochiuri mari.Curatam morcovii si îi taiem rondele.Hreanul curatat îl taiem betisoare.


Pe varza punem putina sare,o lingurita de zahar si otet.Gustam sa fie placuta la gust,poate o idee mai sarata decat daca am consuma-o asa.Umplem ardeii cu varza.


Intr-un borcan asezam cateva crengute de marar si cimbru uscat.Apoi asezam ardeii si intercalam feliute de morcovi,hrean,frunze de telina.Punem si boabe de mustar si foi de dafin.


Amestecam apa cu otet si sare în proportia dorita.Noua nu ne plac foarte acri.Am pus cam 1 litru de apa,100 ml otet si o lingura de sare.Fierbem amestecul si lasam sa se raceasca.Apoi turnam în borcan peste ardei.Inchidem borcanul si ne delectam cu ei abia …la iarna.


Să aveţi o iarnă cu cămările pline !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei cu varză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

diaconta 1

04.10.2011, 14:28

Kamy,avantajul este ca daca sunt conservate corespunzator se pot pastra multa vreme putem sa punem un an da ....doi ba

Adinuta san 1

09.10.2011, 22:27

incerc si eu dupa metoda ta sa vezi ce-am facut in camara anul asta,am incercat o gramada de retete,cred ca va scriu numele pe borcane

diaconta 1

10.10.2011, 08:43

Miti nu garantez rezultatul,e prima oara cand pun eu singura chiar daca m-am sfatuit cu mama.Am tendinta sa pun foarte putina sare la mancare si implicit la muraturi nu-i sigur ca pacalesc si muraturile

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet