Ardei cu varză

de diaconta in Muraturi, 30 Sep 2011 | 9086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ardei galben
  • Varza alba
  • Varza roşie
  • Morcovi
  • Hrean
  • Frunze de telina
  • Foi de dafin
  • Cimbru si marar uscat
  • Sare grunjoasa pentru muraturi
  • boabe de mustar,zahar
  • Otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei cu varză:

Ardeii se  spala,scoatem cotoarele si punem putina sare în interior.

Varza o dam pe razatoarea cu ochiuri mari.Curatam morcovii si îi taiem rondele.Hreanul curatat îl taiem betisoare.

Pe varza punem putina sare,o lingurita de zahar si otet.Gustam sa fie placuta la gust,poate o idee mai sarata decat daca am consuma-o asa.Umplem ardeii cu varza.

Intr-un borcan asezam cateva crengute de marar si cimbru uscat.Apoi asezam ardeii si intercalam feliute de morcovi,hrean,frunze de telina.Punem si boabe de mustar si foi de dafin.

Amestecam apa cu otet si sare în proportia dorita.Noua nu ne plac foarte acri.Am pus cam 1 litru de apa,100 ml otet si o lingura de sare.Fierbem amestecul si lasam sa se raceasca.Apoi turnam în borcan peste ardei.Inchidem borcanul si ne delectam cu ei abia …la iarna.

Să aveţi o iarnă cu cămările pline !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei cu varză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

diaconta 1

04.10.2011, 14:28

Kamy,avantajul este ca daca sunt conservate corespunzator se pot pastra multa vreme putem sa punem un an da ....doi ba

Mitinita 1

09.10.2011, 22:27

incerc si eu dupa metoda ta sa vezi ce-am facut in camara anul asta,am incercat o gramada de retete,cred ca va scriu numele pe borcane

diaconta 1

10.10.2011, 08:43

Miti nu garantez rezultatul,e prima oara cand pun eu singura chiar daca m-am sfatuit cu mama.Am tendinta sa pun foarte putina sare la mancare si implicit la muraturi nu-i sigur ca pacalesc si muraturile

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de foi de varza murate pentru sarmale