Ardei cu varză

de diaconta in Muraturi, 30 Sep 2011 | 5708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ardei galben
  • Varza alba
  • Varza roşie
  • Morcovi
  • Hrean
  • Frunze de telina
  • Foi de dafin
  • Cimbru si marar uscat
  • Sare grunjoasa pentru muraturi
  • boabe de mustar,zahar
  • Otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei cu varză:

Ardeii se spala,scoatem cotoarele si punem putina sare în interior.


Varza o dam pe razatoarea cu ochiuri mari.Curatam morcovii si îi taiem rondele.Hreanul curatat îl taiem betisoare.


Pe varza punem putina sare,o lingurita de zahar si otet.Gustam sa fie placuta la gust,poate o idee mai sarata decat daca am consuma-o asa.Umplem ardeii cu varza.


Intr-un borcan asezam cateva crengute de marar si cimbru uscat.Apoi asezam ardeii si intercalam feliute de morcovi,hrean,frunze de telina.Punem si boabe de mustar si foi de dafin.


Amestecam apa cu otet si sare în proportia dorita.Noua nu ne plac foarte acri.Am pus cam 1 litru de apa,100 ml otet si o lingura de sare.Fierbem amestecul si lasam sa se raceasca.Apoi turnam în borcan peste ardei.Inchidem borcanul si ne delectam cu ei abia …la iarna.


Să aveţi o iarnă cu cămările pline !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei cu varză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

diaconta 1

04.10.2011, 14:28

Kamy,avantajul este ca daca sunt conservate corespunzator se pot pastra multa vreme putem sa punem un an da ....doi ba

-Miti- 1

09.10.2011, 22:27

incerc si eu dupa metoda ta sa vezi ce-am facut in camara anul asta,am incercat o gramada de retete,cred ca va scriu numele pe borcane

diaconta 1

10.10.2011, 08:43

Miti nu garantez rezultatul,e prima oara cand pun eu singura chiar daca m-am sfatuit cu mama.Am tendinta sa pun foarte putina sare la mancare si implicit la muraturi nu-i sigur ca pacalesc si muraturile

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

ULTIMELE COMENTARII

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza murata pentru iarna