Ardei cu varză

de diaconta in Muraturi, 30 Sep 2011 | 9087 vizualizari

COMENTARII (44)

alinutzika 1

30.09.2011, 23:01

f buni..mama mea pune asa...

gaby_duceag 1

30.09.2011, 23:12

bravo mama lu' dia

diaconta 1

30.09.2011, 23:14

Uooooffff nu mai vorbesc cu tine Gaby astia i-am pus eu singurica

gaby_duceag 1

30.09.2011, 23:23

stiu

Xandrinne 1

01.10.2011, 06:12

Am trecut-o la favorite!

Lau 1

02.10.2011, 21:47

place

MotanLaOale 1

03.10.2011, 08:41

buni buni

Cris2711 1

03.10.2011, 12:49

Dia nu am mai mancat de o vesnicie,ar cam fii timpul sa imi fac ca aici nu gasesc

diaconta 1

03.10.2011, 12:55

Cris,va fi musai sa pui eu am tot pus,ca prima data mi-a ramas varza,a doua oara mi-au ramas ardei si tot asa pana i-am portivit

Cris2711 1

03.10.2011, 12:57

ar putea dura o vesnicie asa si am face un lant de borcane de la tine si pana la mine

Cris2711 1

03.10.2011, 12:57

de asa ceva nu ma satur niciodata

diaconta 1

03.10.2011, 13:03

a zis mama ca o sa vada ea cand o sa mananc eu atatea muraturi
am patit si eu ca baiatul ala de facea orez si a mai pus apa,apoi a mai pus orez,apoi a trebuit sa goleasca in cratite mai mari,de a hranit tot blocul

Cris2711 1

03.10.2011, 13:12

deci surplusul il vei dona celorlalti

kamy 1

03.10.2011, 21:10

si are dreptate mama...de anul trecut mai am 2 butoaie(35 l) de muraturi asortate sunt tari,beton ,asa ca anul asta nu m-am mai zdrobit asa tare

MIUTA 1

04.10.2011, 14:13

Foarte frumoase,imi place

diaconta 1

04.10.2011, 14:27

Cris,facem lista cu doritorii oricum in fiecare an imparteam din camara ca erau prea multe

diaconta 1

04.10.2011, 14:28

Kamy,avantajul este ca daca sunt conservate corespunzator se pot pastra multa vreme putem sa punem un an da ....doi ba

Mitinita 1

09.10.2011, 22:27

incerc si eu dupa metoda ta sa vezi ce-am facut in camara anul asta,am incercat o gramada de retete,cred ca va scriu numele pe borcane

diaconta 1

10.10.2011, 08:43

Miti nu garantez rezultatul,e prima oara cand pun eu singura chiar daca m-am sfatuit cu mama.Am tendinta sa pun foarte putina sare la mancare si implicit la muraturi nu-i sigur ca pacalesc si muraturile

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciolomada