Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se curata gogosarii de seminte si cotoare, se taie in 4, se spala bine si se lasa sa se scurga de apa
Se pun la fiert intr-o oala apa, otetul, zaharul si sarea. Cand da in clocot adaugam gogosarii si ii lasam sa fiarba putin pana se inmoaie (cca 3 minute)
Se scot si se repeta pana terminam gogosarii
Conopida o desfacem buchetele si o trecem pe sub un jet de apa rece,o trecem prin otet ca si gogosarii
Morcovii ii curatam si ii taiem rondele,telina o curatam si o taiem felii,frunzele le spalam
Asezam in borcane felii de morcovii,telina,boabe de mustar si piper,asezam gogosarii,conopida,continuam pana terminam.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult