Gogosari si conopida in otet

de Lau in Muraturi, 5 Oct 2011 | 7888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 kg gogosari
  • 2 conopide
  • 1 l otet
  • 4 porcovi
  • telina
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • 500-800 g zahar
  • 5 linguri de sare
  • 2 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari si conopida in otet:

Se curata gogosarii de seminte si cotoare, se taie in 4, se spala bine si se lasa sa se scurga de apa


Se pun la fiert intr-o oala apa, otetul, zaharul si sarea. Cand da in clocot adaugam gogosarii si ii lasam sa fiarba putin pana se inmoaie (cca 3 minute)


Se scot si se repeta pana terminam gogosarii


Conopida o desfacem buchetele si o trecem pe sub un jet de apa rece,o trecem prin otet ca si gogosarii


Morcovii ii curatam si ii taiem rondele,telina o curatam si o taiem felii,frunzele le spalam


Asezam in borcane felii de morcovii,telina,boabe de mustar si piper,asezam gogosarii,conopida,continuam pana terminam.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari si conopida in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MIUTA 1

06.10.2011, 23:24

Imi place

adry88 1

08.10.2011, 10:46

place

gaby_gabytza 1

14.10.2011, 10:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet