Gogosari umpluti cu orez

de madi_marin in Mancaruri de post, 1 Noi 2010 | 9025 vizualizari

 

Pentru ca am facut mai mult pilaf, m-am gandit sa umplu si trei gogosari.

 

INGREDIENTE

  • 3 gogosari mari
  • 50 g soia granule
  • pilaf proaspat gata preparat (orez,ceapa,sare, piper, ulei)
  • pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei
 
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu orez:

Se prepara intai pilaful : se caleste foarte putin o ceapa tocata marunt, se adauga orezul spalat, apoi se pune apa de 3 ori mai mult decat cantitatea de orez. Se lasa sa fiarba la foc mic si cand e gata se potriveste gustul de sare si piper.

Se spala gogosarii si li se taie un capac care se pastreaza. Li se scot samburii si apoi se umplu cu orezul amestecat cu soia inmuiata inainte in apa si scursa foarte bine. Se pun la fiert si cu capacele intr-un vas cu apa pana la jumatatea lor sau un pic mai sus. Se fierb la foc mic si cand sunt aproape gata se pune si pasta de tomate. Se mai dau cateva clocote si se dau deoparte.

Se servesc calzi ca atare sau cu smantana sa iaurt deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Irina 1

02.11.2010, 20:18

Ce dragut e gogosarul si sigur si gustos! Chiar e de notat pentru post.

madi_marin 1

03.11.2010, 08:52

fetele....multumesc, e intr-adevar foarte potrivit pentru post....dar nu numai..... eu l-am facut pentru ca m-am cam saturat de atata carne.....si am vrut ceva mai usor.

Adinacarla 1

03.11.2010, 10:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovleac cu orez si zahar caramelizat