Gogosari umpluti cu orez

de madi_marin in Mancaruri de post, 1 Noi 2010 | 8757 vizualizari

 

Pentru ca am facut mai mult pilaf, m-am gandit sa umplu si trei gogosari.

 

INGREDIENTE

  • 3 gogosari mari
  • 50 g soia granule
  • pilaf proaspat gata preparat (orez,ceapa,sare, piper, ulei)
  • pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei
 
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu orez:

Se prepara intai pilaful : se caleste foarte putin o ceapa tocata marunt, se adauga orezul spalat, apoi se pune apa de 3 ori mai mult decat cantitatea de orez. Se lasa sa fiarba la foc mic si cand e gata se potriveste gustul de sare si piper.

Se spala gogosarii si li se taie un capac care se pastreaza. Li se scot samburii si apoi se umplu cu orezul amestecat cu soia inmuiata inainte in apa si scursa foarte bine. Se pun la fiert si cu capacele intr-un vas cu apa pana la jumatatea lor sau un pic mai sus. Se fierb la foc mic si cand sunt aproape gata se pune si pasta de tomate. Se mai dau cateva clocote si se dau deoparte.

Se servesc calzi ca atare sau cu smantana sa iaurt deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Irina 1

02.11.2010, 20:18

Ce dragut e gogosarul si sigur si gustos! Chiar e de notat pentru post.

madi_marin 1

03.11.2010, 08:52

fetele....multumesc, e intr-adevar foarte potrivit pentru post....dar nu numai..... eu l-am facut pentru ca m-am cam saturat de atata carne.....si am vrut ceva mai usor.

Adinacarla 1

03.11.2010, 10:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de cotlet de porc in sos, la cuptor

pe 03.12 la 13:40

Rețetă de ciorbă rădăuțeană

pe 01.12 la 18:43

Reteta de somon cu legume en papillote

pe 01.12 la 17:38

Reteta tort trio de ciocolata - Cristiana

pe 01.12 la 16:23

Reteta de tarta cu dovleac si lapte de cocos

pe 01.12 la 15:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

4942 puncte

mirela0911

3677 puncte

cristeena20

2439 puncte

oanapl

2290 puncte

Constelatialeu

2229 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă: Rețete de Sărbători
Turta dulce
Mi-a facut cu ochiul aceasta turta dulce pe blogul Bucatarului maniac si pana nu am facut-o nu m-am lasat :-), ca prea i-a facut reclama.
Turta dulce
Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei
,, Bunatati pentru Craciun " Colindatorii cei mari au adus si doi copii cu ei. Copiii nu erau in plan :D Vorbesc despre planificarea meniului.
Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Sarmale cu orez si ciuperci