Gogosari umpluti cu struguri

de Oana in Muraturi, 12 Sep 2009 | 23429 vizualizari

 

Strugurii si merele murate sunt senzationale, au un gust deosebit de aromat!

 

INGREDIENTE

  • 6 gogosari
  • un strugure mare alb
  • un strugure mare rosu, cu boabe mari
  • 2 radacini de hrean
  • frunze de telina
  • 2 mere
       Saramura:
  • 1/2 l otet
  • 2,5 l apa
  • 3 lg sare grunjoasa6 lg zahar
  • o lg boabe mustar
  • o lg boabe piper
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu struguri:

Se scot cotoarele de la gogosari, se spala bine si se curata de seminte si nervuri. Se lasa apoi la scurs. Strugurii se spala. Se umplu gogosarii cu boabele de struguri, apoi se pune cate un capacel din rondele de mar.

Se aseaza gogosarii intr-un borcan mare, pe frunze de telina. Printre ei se pun betisoare de hrean curatat si spalat. Se prepara solutia din ingredientele de mai sus si se toarna fierbinte in borcan. Se fierbe apoi borcanul la bain-marie jumatate de ora. Se lasa sa se raceasca in apa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Gogosari umpluti cu struguri-0
Gogosari umpluti cu struguri-1
Gogosari umpluti cu struguri-2
Gogosari umpluti cu struguri-3
Gogosari umpluti cu struguri-4
Gogosari umpluti cu struguri-5
Gogosari umpluti cu struguri-6
Gogosari umpluti cu struguri-7

COMENTARII (18)

BlackFox

BlackFox 1

19.09.2010, 13:15

6 GOGOSARI SAU 6 KG DE GOGOSARI??????

Bunica

Bunica 1

19.09.2010, 14:10

ingredientele oanei sint per borcan la cantitatile de gogosar/struguri

Bunica

Bunica 1

19.09.2010, 14:11

blackfox, e importanta saramura ....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro