Hasca

de reisnaor_2006 in Muraturi, 14 Oct 2014 | 5092 vizualizari

 

Reteta o am de la buna mea prietena Dorina,ne place tare mult hasca iarna la gratar.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogonele
  • 2 kg ceapa
  • 2 kg castraveti
  • o mana sare mare
  • hrean
  • cimbru
  • 0.700 ml apa
  • 0.700 ml otet de 9 grade
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hasca:

Taiem legumele feliute subtiri, le punem intr-un lighean, presaram o mana de sare mare si le lasam pana a doua zi. In ziua urmatoare stoarcem legumele de apa pe care a lasat-o peste noapte si le asezam in borcane. La fundul fiecarui borcan am pus betisoare de hrean si cimbru. Presam usor cu mana compozitia ca sa se aseze in borcane.

Otetul si apa le amestecam ,mai punem sare dupa gust si turnam peste compozitia din borcane si capsam bine. Lasam la loc racoros borcanele.

Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Hasca-0
Hasca-1
Hasca-2
Hasca-3
Hasca-4
Hasca-5
Hasca-6
Hasca-7
Hasca-8
Hasca-9
Hasca-10
Hasca-11
Hasca-12

COMENTARII (21)

-Miti-

-Miti- 1

24.10.2014, 09:16

Am hasca cu sare, astept sa le scurg si sa le bag in borcane

Panacris

Panacris 1

16.06.2015, 15:50

Dejaa????

Ina

Ina 1

06.09.2015, 15:31

Nu stiam ca asa-i zice
Am facut si eu si-mi place, dar Costel nu-i incantat si-a zis sa nu mai fac asa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!