Gogosari umpluti cu varza si conopida

de delia64 in Muraturi, 9 Mar 2013 | 7284 vizualizari

 

Este o muratura foarte buna , o fac in fiecare an , are mare succes .

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogosari
  • 1 varza medie
  • 1 conopida
  • 1 litru otet de 9 grade
  • 3 linguri sare grunjoasa
  • 3 linguri zatar
  • 5-6 foi de dafin
  • crengute de cimbru
  • marar
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • 2 litri de apa
  • 1 radacina de telina
  • 1 -2 morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu varza si conopida:

Se aleg gogosari mari si sanatosi , se spala , se curata de cotoare si seminte .


Varza se spala si se razuieste , se adauga putina sare , cimbru si marar maruntite si se framanta .Asezam crengute de cimbru , de marar si foi de dafin pe fundul borcanelor .


Umplem gogosarii cu varza .


Spalam conopida si o desfacem in buchetele , curatam radacina de telina si o taiem felii , la fel si morcovii .


Asezam un rand de conopida , un rand de gogosari umpluti ,printre ele punem foi de dafin , felii de hrean , felii de telina si rondele de morcovi .


Pregatim fiertura din ;apa ,otet, sare , boabe de piper , boabe de mustar , zahar , cand ajunge la punctul de fierbere o turnam in borcane .


Acoperim borcanele si le asezam intre paturi pana a doua zi cand le asezam in camara .


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Gogosarii se pot umple cu boabe de struguri .

2

Se poate folosi varza rosie la umplerea gogosarilor .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu varza si conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

delia64 1

09.03.2013, 21:08

Rocsi , intradevar sunt o minune , gogosarii raman crocanti si conopida ramane alba si foarte gustoasa , pana si zeama parca e sifonata .

diaconta 1

09.03.2013, 23:22

foarte buna muratura

delia64 1

10.03.2013, 07:25

Dia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari cu miere in otet