Gogosele

de giuliana in Dulciuri, 1 Dec 2010 | 3542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr lapte
  • 75 gr margarina rama
  • 75 gr zahar
  • 1 ou
  • 1 pliculet drojdie
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele:

punem laptele untul zaharul vanilia intr-o oala mai mica pe foc, pana se topesc untul si zaharul

cernem faina intr-un vas mai mare si facem o gaura in mijloc in care adaugam oul, drojdia si laptele cald

framantam bina si il lasam sa creasca timp de 1 ora

cand a crescut luam aluatul si il intindem pe masa de lucru. Dupa ce l-am intins taiem gogoselile si le mai lasam putin sa creasca dupa care le prajim in ulei le scoatem pe o farfurie cu servetele absorbente si le dam cu zahar (eu nu le dau prin zahar pudra pentru ca nu le mananca fetita le dau prin zahar normal)

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Uscatele