Desert fursecuri fragede cu ciocolata

de - Andreea - in Dulciuri, 19 Aug 2017 | 4140 vizualizari

 

Am vazut aceste fursecuri la bucataras Stefy_a .Niste fursecuri atit de bune...unde mai pui ca se fac si foarte rapid ! 

 

INGREDIENTE

  • 60 gr unt
  • 1 ou
  • 50 ml ulei
  • 80 gr zahar
  • 1\4 plic praf de copt
  • 8 linguri cu faina
  • 2 linguri cu ornamente ciocolata
  • esenta vanilie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri fragede cu ciocolata:

Intr-un bol, punem untul impreuna cu zaharul si esenta de lamaie si mixam pana devin o crema.

Adaugam oul si mixam bine pana la incorporarea acestuia.

Se adauga apoi pe rand uleiul, praful de copt si faina treptat, mixand bine dupa fiecare.

Ornamentele de ciocolata le adaugam la final, amestecand cu o lingura.

Tapetam o tava cu hartie de copt si cu ajutorul unei linguri, luam din compozitie si asezam in tava.

Dam tava la cuptorul incins in prealabil, la 180 grade C, pentru 10 minute. 

Cand sunt gata, le scoatem din cuptor si dupa plac, se pot presara cu zahar pudra.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca nu aveti ornamente de ciocolata, puteti folosi ciocolata tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri fragede cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de mere