Gogosele cu ciocolata si budinca

de rivka in Prajituri, 3 Ian 2010 | 2314 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate canita ulei
  • 1 cana apa
  • 1 cana jumatate faina
  • 1 lingurita sare
  • 5 oua
  • 200 grame frisca
  • 1 tableta ciocolata neagra 85%
  • 1 budinca de banane prepaare la rece
  • jumatate de litru de lapte
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu ciocolata si budinca:

Se pune apa cu uleiul si sarea pe foc pana fierbe apoi se adauga toata faina odata si se amesteca bine.Se lasa sa se raceasca.Cand e rece se aduga ouale pe rand, se amesteca dupa fiecare ou.


Se sprituieste aluatul pe hartie de copt se da la cuptorul incins inainte la foc potrivit cca 20 minute pana prin o culoare aurie.


Se prepara crema de ciocolata din frisca cu ciocolata pe foc.


Se prepara crema de budinca din lapte si praful de budinca.


Cand gogoselele s-au racit se umplu cu ciocolata si budinca , se pastreaza la rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu ciocolata si budinca" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

ionix 1

08.01.2010, 15:32

cred ca le fac si eu maine

Dana Cristea - pusikmea 1

03.03.2010, 22:15

f bune, asa fac si eu eclerele

Cris2711 1

02.03.2011, 18:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Tamara
  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crumble cu dulceata de prune