Cornulete cu telemea si cabanos

de Camelia_Viorica in Prajituri, 11 Apr 2014 | 18587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 linguri ulei
  • 30 linguri lapte caldut
  • 2 galbenusuri
  • drojdie cat o nuca
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 kg faina
  • unsoare topita pentru a unge fiecate bucata de aluat in parte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu telemea si cabanos:

Se adauga pe rand ingredientele iar apoi se framanta, faina se adauga treptat, se lasa la dospit vreo 15 minute, apoi aluatul se imparte in 6-8 bucati, se intinde fiecare parte si se unge cu unsoare topita.

Apoi se fac 6-8 cornulete dintr-o foaie intinsa, se umple cu telemea sau cabanos. Dupa care se ung cu albus batut si se presara cu susan sau mac .

Se coc la foc potrivit pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu telemea si cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede cu smantana si unt