Gogosele cu dovlecel si smantana

de Constelatialeu in Dulciuri, 6 Iul 2016 | 2437 vizualizari

 

Din categoria ''suna telefonul... sunteti acasa, ca venim pe la voi''...si uite asa am incropit ceva dulce, haleala aveam.....

 

INGREDIENTE

  • cca 380 g dovlecel ras si stors
  • 3 linguri de zahar
  • 2 linguri pline cu smantana cu peste 40% grasime
  • cca 400 g faina
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
  • gem de caise
  • dulceata de zmeura
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu dovlecel si smantana:

Se rade dovlecelul, se stoarce de zeama. Intr-un castron se pune dovlecelul ras, se adauga sarea, ouale, zaharul si smantana si se amesteca bine, apoi se adauga faina si se omogenizeaza. Se pune uleiul in tigaie si se lasa la incins, apoi cu ajutorul unei lingure luam din compozitie si punem in uleiul incins, lasam sa se rumeneasca pe o parte si intoarcem pe partea cealalta. Se scot gogosele pe un servet sa se absoarba surplusul de ulei, se servesc asa simple sau cu gem de caise, dulceata de zmeura sau oricare gem sau dulceata preferati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu dovlecel si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Gogosele cu dovlecel si smantana-0
Gogosele cu dovlecel si smantana-1
Gogosele cu dovlecel si smantana-2
Gogosele cu dovlecel si smantana-3
Gogosele cu dovlecel si smantana-4
Gogosele cu dovlecel si smantana-5
Gogosele cu dovlecel si smantana-6
Gogosele cu dovlecel si smantana-7

COMENTARII (13)

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

07.07.2016, 11:39

foarte bune!

anca_rm

anca_rm 1

11.07.2016, 13:11

interesant

dantes

dantes 1

22.07.2016, 06:44

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!