Gogosele cu dovlecel si smantana

de Constelatialeu in Dulciuri, 6 Iul 2016 | 3464 vizualizari

 

Din categoria ''suna telefonul... sunteti acasa, ca venim pe la voi''...si uite asa am incropit ceva dulce, haleala aveam.....

 

INGREDIENTE

  • cca 380 g dovlecel ras si stors
  • 3 linguri de zahar
  • 2 linguri pline cu smantana cu peste 40% grasime
  • cca 400 g faina
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
  • gem de caise
  • dulceata de zmeura
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu dovlecel si smantana:

Se rade dovlecelul, se stoarce de zeama. Intr-un castron se pune dovlecelul ras, se adauga sarea, ouale, zaharul si smantana si se amesteca bine, apoi se adauga faina si se omogenizeaza. Se pune uleiul in tigaie si se lasa la incins, apoi cu ajutorul unei lingure luam din compozitie si punem in uleiul incins, lasam sa se rumeneasca pe o parte si intoarcem pe partea cealalta. Se scot gogosele pe un servet sa se absoarba surplusul de ulei, se servesc asa simple sau cu gem de caise, dulceata de zmeura sau oricare gem sau dulceata preferati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu dovlecel si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rahela Velicu 1

07.07.2016, 11:39

foarte bune!

anca_rm 1

11.07.2016, 13:11

interesant

dantes 1

22.07.2016, 06:44

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert reteta de preparare a papanasilor