Gogosele cu iaurt

de LUK in Dulciuri, 3 Mar 2011 | 2473 vizualizari

 

cantitatile sunt mici pentru ca le-am facut doar de proba..au iesit foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 50gr unt
  • 60gr zahar pudra
  • 100gr iaurt natural
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • 5ml esenta de vanilie
  • 5 gr praf de copt
  • o lingurita coaja de lamaie rasa
  • 110gr faina
  • zahar pudra pt pudrat(o lingurita)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu iaurt:

Omogenizam untul cu zaharul pudra si zaharul vanilat.Adaugam iaurtul,esenta de vanilie si coaja de lamaie.Amestecam faina cu praful de copt si o incorporam in compozitia de mai sus.Cu poshul sau seringa de ornat torturi spritam aluatul in cercuri pline pe hartia de copt.Coacem in cuptorul preincalzit la 180 de grade pana cand sunt rumenite frumos.Dupa ce s-au copt le pudram cu zahar pudra

 

 

TIPS-URI

1

daca doriti sa obtineti un aluat mai tare care sa poata fi taiat cu diverse forme mai adaugati faina

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Gogosele cu iaurt-0
Gogosele cu iaurt-1
Gogosele cu iaurt-2
Gogosele cu iaurt-3

COMENTARII (30)

tanyapatap

tanyapatap 1

04.03.2011, 17:33

LUK

LUK 1

04.03.2011, 18:59

Tanya

adry88

adry88 1

11.06.2011, 17:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!