Am vrut sa fac ceva dulce,dar foarte rapid pentru ca nu aveam mult timp la dispozitie.Aromate si delicioase au fost gogoselele mele.Mie mi-au placut cu iaurt,o combinatie dulce-acrisoara.M-am inspirat din reteta Andreei,cu unele modificari.Multumesc fata frumoasa.
Se mixeaza ouale impreuna cu zaharul.Adaugam apoi iaurtul si aromele.Apoi faina de grau si cea de malai impreuna cu praful de copt.Se lasa la frigider pentru o jumatate de ora.
Se pune ulei intr-o tigaie si cand acesta s-a incins se pun gogosele cu ajutorul unei linguri.Cand au inceput sa faca bule deasupra ,se intorc si pe partea cealalta.
Se aseaza pe un servetel absorbant,apoi se presara cu zahar pudra.
Este de preferat sa folosim faina de malai cat mai fin macinata.
Pofta buna!!!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro