Gogosele cu malai

de diaconta in Dulciuri, 30 Iun 2011 | 8848 vizualizari

 

Am vrut sa fac ceva dulce,dar foarte rapid pentru ca nu aveam mult timp la dispozitie.Aromate si delicioase au fost gogoselele mele.Mie mi-au placut cu iaurt,o combinatie dulce-acrisoara.M-am inspirat din reteta Andreei,cu unele modificari.Multumesc fata frumoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 5 linguri zahar
  • 150 gr faina de grau
  • 80 gr faina de malai
  • 100 gr iaurt
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • un praf de sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu malai:

Se mixeaza ouale impreuna cu zaharul.Adaugam apoi iaurtul si aromele.Apoi faina de grau si cea de malai impreuna cu praful de copt.Se lasa la frigider pentru o jumatate de ora.

Se pune ulei intr-o tigaie si cand acesta s-a incins se pun gogosele cu ajutorul unei linguri.Cand au inceput sa faca bule deasupra ,se intorc si pe partea cealalta.

Se aseaza pe un servetel absorbant,apoi se presara cu zahar pudra.

Este de preferat sa folosim faina de malai cat mai fin macinata.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

DIANA B 1

06.07.2011, 16:11

Buneeeeeeeeee , am facut si eu ... cred ca altcineva era sursa inspiratiei

aziz 1

06.07.2011, 16:33

am sa incerc si eu cu malai

diaconta 1

06.07.2011, 19:11

Mona
Diana nu-i o reteta noua

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu lapte acru