Gogosele cu malai

de diaconta in Dulciuri, 30 Iun 2011 | 4143 vizualizari

 

Am vrut sa fac ceva dulce,dar foarte rapid pentru ca nu aveam mult timp la dispozitie.Aromate si delicioase au fost gogoselele mele.Mie mi-au placut cu iaurt,o combinatie dulce-acrisoara.M-am inspirat din reteta Andreei,cu unele modificari.Multumesc fata frumoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 5 linguri zahar
  • 150 gr faina de grau
  • 80 gr faina de malai
  • 100 gr iaurt
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • un praf de sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu malai:

Se mixeaza ouale impreuna cu zaharul.Adaugam apoi iaurtul si aromele.Apoi faina de grau si cea de malai impreuna cu praful de copt.Se lasa la frigider pentru o jumatate de ora.


Se pune ulei intr-o tigaie si cand acesta s-a incins se pun gogosele cu ajutorul unei linguri.Cand au inceput sa faca bule deasupra ,se intorc si pe partea cealalta.


Se aseaza pe un servetel absorbant,apoi se presara cu zahar pudra.


Este de preferat sa folosim faina de malai cat mai fin macinata.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

DIANA B 1

06.07.2011, 16:11

Buneeeeeeeeee , am facut si eu ... cred ca altcineva era sursa inspiratiei

aziz 1

06.07.2011, 16:33

am sa incerc si eu cu malai

diaconta 1

06.07.2011, 19:11

Mona
Diana nu-i o reteta noua

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu iaurt