Gogosele mexicane-churros

de epurasha2bb in Dulciuri, 13 Aug 2010 | 8158 vizualizari

 

am vazut multe variante dar in general au in comun form alungita si subtire si aromele de citrice si scortisoara

 

INGREDIENTE

  • 100 g faina
  • 100 ml apa
  • ulei
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita zahar pudra
  • 2 linguri scortisoara
  • 2 linguri zahar brun
  • 1/2 lingurita coaja de lamaie rasa
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele mexicane-churros:

Puneti pe foc apa cu un praf de sare si cand apa clocoteste adaugati faina amestecand cu un tel nemetalic.Adaugati si zaharul pudra.



Luati compozitia de pe foc si incercati sa obtineti un aluat cat mai compact, fara cocoloase.


Umpleti o punga de ornare cu aceasta compozitie si faceti forme spiralate in tigaia cu ulei incins.


Lasati-le pana devin aurii pe ambele parti, apoi scoateti-le pe o hartie absorbanta.


Tavaliti cat sunt calde printr-un amestec de zahar brun si scortisoara.


Sunt delicioase!

 

TIPS-URI

1

puteti folosi un aparat special pentru gogosi mexicane , se gaseste la Decorix, daca nu aveti puteti folosi orice seringa normala de ornare sau o punga rupta la un colt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele mexicane-churros" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Adinuta san 1

16.01.2011, 16:05

eu am facut churos spanioli si cu sos de ciocolata.super buni!!!si cu o ciocolata calda cu scortisoara

epurasha2bb 1

18.01.2011, 09:15

multumesc fetelor! cred ca o sa mai fac ca le-au placut la fete!

adry88 1

07.05.2011, 16:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Minuturi reci cu branza, ceapa si chimen

de Ancutsa 5

ieri la 14:11

Pizza de toamna cu aluat nedospit

de Ancutsa 5

ieri la 11:55

Supa crema de dovleac cu ghimbir servita cu grisine in sunculita crud uscata

ieri la 10:35

Desert tort cu nuca, vin alb si trandafiri

de Ancutsa 5

pe 18.10 la 22:34

RETETA RECOMANDATA
Gogosi de post