Gogosele ,,turnate"

de DIANA B in Dulciuri, 10 Aug 2011 | 9488 vizualizari

 

Ce sa va zic , am sa mor dupa gogosi ... dupa poale-n brau la cuptor , acestea fiind No1... si cand am mai vazut si reteta de gogosi turnate a Ionelei (multumesc) , mi s-a pus pata ( usor de facut , nu tu dospire , aluaturi ... aici era de mine) . Mie nu mi-au placut dulciurile NICIODATA , dar de 10 ani de cand am acest diabet , as manca tot ce-i dulce ; asa se intampla mereu , ce n-ai voie , aia vrei ......... de asta si-n casnicii se intampla la fel (nu in toate), hihihihihihihihi

 

INGREDIENTE

  • 400 g iaurt
  • 3 oua
  • 2 1/2 cani de faina
  • 8 lg fructoza
  • es vanilie
  • coaja de la o lamaie
  • 1 praf de sare
  • 1 plic praf de copt
  • ulei ptr prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele ,,turnate":

Cum se face reteta de gogosi turnate:


Iaurtul se desface bine intr-un bol , se amesteca cu ouale , esenta , coaja de lamaie , zaharul , sarea , bine , bine .Se adauga si faina , in care a fost incorporat praful de copt , si aluatul subtirel obtinut , se lasa la odihnit cel putin 30 de minute . Ptr ca eu l-am pregatit aseara si prima sarja a fost fiasco total , l-am hutuchit in frigider , doar , doar sa nu-l arunc si-am revenit azi la el cu ganduri mai bune , sperand sa iasa ceva intr-un final ... nu aspect , dar buuun la gust ; ce sa-i faci ... nu toata lumea-i de podium , nu ? Asa ca : inarmata cu rabdare , am incins o bucata mare de ulei de palmier intr-o tigaie teflon , si cu ajutorul unei linguri de supa am turnat gramajoare din aluat , si-am prajit binisor pe ambele parti TURNATELE , pana la o rumenire accentuata (asa-mi plac mie , mai negricioase) . Le-am scos pe hartie absorbanta si le-am pudrat o parte cu fructoza , iar cealalta parte cu zahar pudra cu aroma de vanilie .La sugestia AZIZULUI am adaugat si cateva cu miere .


PS . Ptr Marieta am postat si o poza cu borcanul cu miere diet ... care are si inulina si pe care tu o gasesti in Germania la un pret muuult mai bun decat in tara speculantilor (Ro)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele ,,turnate"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (58)

Anamaria7 1

16.08.2011, 21:59

super!

Bucataras Medi 1

17.08.2011, 10:38

cum de le-am ratat .............

Zambareata 1

16.11.2012, 13:20

onesteanca mea,ce minunatie ai facut nu intotdeauna aspectul e important si gustul! pupici cu drag onesteanca mea scumpa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

RETETA RECOMANDATA
Zitumbuwa - Gogosele de banane