Gogosi

de alldaycooking in Dulciuri, 29 Feb 2012 | 2154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr faina alba
  • 20 gr drojdie proaspata
  • 1 lingura miere
  • 1 galbenus
  • 3 linguri de smantana
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • sare
  • 200 ml apa calduta
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi:


Faina am pus-o intr-un castron, la mijlocul acesteia am pus drojdia maruntita, mierea si 100 ml apa calduta. Am lasat pana cand au inceput sa se formeze basicute la suprafata lichidului. Am adaugat galbenusul, smantana, extract de vanilie si putina sare, apoi restul de apa si am amestecat cu o lingura. Compozitia rezultata era lipicioasa. Am lasat la loc caldut timp de 20-25 de minute. Am pus uleiul sa se incinga in tigaie si am mai presarat putin ulei si deasupra aluatului. Aluatul fiind moale este destul de greu de lucrat cu el, dar daca presaram ulei deasupra se pot forma gogosele micute care se prajesc in ulei fierbinte.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Sim0na 1

01.03.2012, 21:15

Am crezut ca-s papanasi... Foarte frumoase si pufoase gogosile!!

diana_k 1

02.03.2012, 20:26

vreau si eu o gogosica, mi-ai facut pofta

VERONICA2607 1

12.03.2012, 20:25

ce bune sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosile bunicii (scovergi)