Gogosi

de cook_and_smile in Dulciuri, 26 Mar 2014 | 1231 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame faina alba
  • 100 ml lapte
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri zahar
  • 1 lamaie rasa
  • 1 esenta vanilie
  • 1 varf de sare
  • 1 ou
  • 1/2 pahar de bere
  • 1/2 cub drojdie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi:

Se face o maia din drojdie , 3 linguri lapte ,2 linguri zahar , 1 lingura de faina alba si se lasa 10 minute la crescut.Se bate oul , se adauga restul de lapte ,maiaua, esenta de vanilie, coaja rasa de la o lamaie . restul de faina ,berea.Se framanta bine , dupa care se acopera si se lasa la crescut la loc cald cca 1 h- 1h 1/2.Cand aluatul si-a dublat volumul , se intinde o foaie mai groasa cu care va puteti juca taind diverse forme,dupa care le mai lasati sa creasca inca 10 minute.Se incinge uleiul foarte bine si se pun la prajit.Stati cu ochii pe ele, se fac foarte repede .

 

TIPS-URI

1

berea le da o culoare frumoasa gogosilor si le fragezeste.

2

nu pudrati gogosile cand sunt fierbinti, daca nu le serviti imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

deyutzky 1

27.03.2014, 10:09

delicioase!

Rocsi 1

27.03.2014, 10:54

Buneeee

MIUTA 1

28.03.2014, 12:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

RETETA RECOMANDATA
Loukoumades (gogoşi cu miere)