Gogosi aromate de post

de Rocsi in Dulciuri, 5 Mai 2011 | 7329 vizualizari

COMENTARII (38)

mihaelaM 1

07.05.2011, 21:28

am plecat la tara si am ratat gogosile mai ai vreau

Rocsi 1

07.05.2011, 21:37

o sa mai fac mihaela

Dana_Retetegg 1

08.05.2011, 15:59

diaconta 1

08.05.2011, 17:41

uite Rocsi,aici poti sa vezi "arsenalul" meu :http://ro.netlog.com/diacontanew/photo/photoid=12500229&setid=232221&surr=0#photos , tusurile sunt in sticlutele acelea mici

Bucataras Medi 1

08.05.2011, 18:52

vreau si eu o gogosica, frumusica...................

Rocsi 1

08.05.2011, 20:13

retetgg,medi

Rocsi 1

08.05.2011, 20:15

dia grozave...eu nu prea ma descurc cu liniile sa le fac drepte..imi ies strambe

diaconta 1

08.05.2011, 20:26

exercitiu Rocsi,doar nu crezi ca mie mi-au iesit de la inceput nici acum nu-mi ies toate

Rocsi 1

08.05.2011, 20:38

la mama mai reusesc sa fac,dar mie greuuuuuuuu..si asa mult imi place sa am o manichiura pictata

diaconta 1

08.05.2011, 20:42

Rocsi,poti sa faci modele si cu acul,am sa-ti explic cum si nici nu trebuie atata pricepere cat la pictat.

Rocsi 1

08.05.2011, 20:48

aha...ei acum imi mai lipesc chestii din alea pe unghii...dar mi-ar placea si sa ma pictez

Ubulika 1

26.07.2011, 21:12

ce pufosenii

Rocsi 1

26.07.2011, 21:14

multumesc ubulik

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosi de post cu suc de portocale