Gogosi cu branza

de Irina in Dulciuri, 26 Apr 2015 | 7289 vizualizari

 

Din cateva ingrediente si intr-un timp cat se poate de scurt am pregatit niste gogosi delicioase pentru cina.

 

INGREDIENTE

  •  250 g crema de branza cu smantana Delaco
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3-4 linguri de faina
  • un praf de sare
  • 1 lingura zahar brun
  • ulei pentru prajit gogosile
  • zahar pudra pentu decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu branza:

 Prea multe nu am de explicat, decat ca am amestecat ingredientele, adaugandu-le intr-un castron. :)

Am luat cu lingura din aluatul format si am pus in uleiul incins gogoselele formate. Le-am intors cu grija pe ambele parti, avand grija sa nu le rumenesc prea tare. 

Nu am facut o cantitate prea mare, fiind prima incercare de acest gen, asa ca mi-au iesit vreo 10-12 gogosele, cu un gust asemanator papanasilor moldovenesti. Eu doar i-am pudrat cu zahar, dar ii puteti servi si cu o dulceata daca doriti.

Au mers de minune alaturi de un ceai de plante. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Sim0na 1

27.04.2015, 10:43

ce pofta mi-ai facut de gogosi..

Valclaudia 1

03.05.2015, 07:35

le voi incerca si eu! Arata super!!

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 16:10

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu Ceva Fin