Gogosi cu branza

de Irina in Dulciuri, 26 Apr 2015 | 7192 vizualizari

 

Din cateva ingrediente si intr-un timp cat se poate de scurt am pregatit niste gogosi delicioase pentru cina.

 

INGREDIENTE

  •  250 g crema de branza cu smantana Delaco
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3-4 linguri de faina
  • un praf de sare
  • 1 lingura zahar brun
  • ulei pentru prajit gogosile
  • zahar pudra pentu decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu branza:

 Prea multe nu am de explicat, decat ca am amestecat ingredientele, adaugandu-le intr-un castron. :)

Am luat cu lingura din aluatul format si am pus in uleiul incins gogoselele formate. Le-am intors cu grija pe ambele parti, avand grija sa nu le rumenesc prea tare. 

Nu am facut o cantitate prea mare, fiind prima incercare de acest gen, asa ca mi-au iesit vreo 10-12 gogosele, cu un gust asemanator papanasilor moldovenesti. Eu doar i-am pudrat cu zahar, dar ii puteti servi si cu o dulceata daca doriti.

Au mers de minune alaturi de un ceai de plante. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Sim0na 1

27.04.2015, 10:43

ce pofta mi-ai facut de gogosi..

Valclaudia 1

03.05.2015, 07:35

le voi incerca si eu! Arata super!!

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 16:10

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat a la Jamila