Gogosi cu branza

de Irina in Dulciuri, 26 Apr 2015 | 3920 vizualizari

 

Din cateva ingrediente si intr-un timp cat se poate de scurt am pregatit niste gogosi delicioase pentru cina.

 

INGREDIENTE

  •  250 g crema de branza cu smantana Delaco
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3-4 linguri de faina
  • un praf de sare
  • 1 lingura zahar brun
  • ulei pentru prajit gogosile
  • zahar pudra pentu decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu branza:

Prea multe nu am de explicat, decat ca am amestecat ingredientele, adaugandu-le intr-un castron. :)


Am luat cu lingura din aluatul format si am pus in uleiul incins gogoselele formate. Le-am intors cu grija pe ambele parti, avand grija sa nu le rumenesc prea tare.


Nu am facut o cantitate prea mare, fiind prima incercare de acest gen, asa ca mi-au iesit vreo 10-12 gogosele, cu un gust asemanator papanasilor moldovenesti. Eu doar i-am pudrat cu zahar, dar ii puteti servi si cu o dulceata daca doriti.


Au mers de minune alaturi de un ceai de plante.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

27.04.2015, 10:15

Mmm, gogosi bune ai pregatit!

Sim0na 1

27.04.2015, 10:43

ce pofta mi-ai facut de gogosi..

Valclaudia 1

03.05.2015, 07:35

le voi incerca si eu! Arata super!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu malai si miez de lapte