Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Atat de pufoase incat nu te poti oprii din a le manca. si perfecte ca aperitiv
Aluatul:
Restul ingredientelor:
Se incepe cu aluatul care trebuie sa creasca.
Laptele se incalzeste,se adauga zaharul si drojdia si se lasa la crescut cam 15 minute.
Cartofii fierti si razuiti se pun intr-un bol in care vom pregatii aluatul,faina,praful de sare,untul,galbensurile si drojdia crescuta.
Se framanta aluatul,se acopera cu folie si se lasa la crescut o ora.
Intre timp carnea se sfaramiteaza cu o furculita,se adauga sare,piper, smantana si se amesteca bine.
Se intinde o foaie, se pune cu o lingurita din loc in loc pana la jumatatea foii si se intoarce cealalta jumatate peste.
Se foloseste o ceasca ca la gogosi si se prajesc in ulei incins.
Se presara branza si se mananca calde.
Mie mi-au iesit 48 de bucati.
Pofta buna si voua daca va decideti sa faceti :)
1
carnea de vita se poate inlocui cu carne de pui presata
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult