Placinte cu branza si cascaval la tigaie

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2013 | 5750 vizualizari

 

Rasfoind prin albumele de pe desk , am dat de pozele placintelor astea, care, de rele ce sunt, mi-au mai pus si ele fro 2 kg pe un' nu trebuie :D :)). Ruxy e vinovata, nu io.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina alba
  • 250 gr branza( eu am pus cas in saramura, dat pe razatoare)
  • 100 gr iaurt
  • 100 gr unt
  • 1 ou si 1 galbenus
  • 1/2 pachetel de drojdie uscata
  • 4 galbenusuri pentru uns
  • 100 gr cascaval ras
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza si cascaval la tigaie:


Se topeste untul si se amesteca cu branza data pe razatoare.


Se adauga iaurtul, ouale , faina si drojdia.


Se framanta un aluat elastic si se imparte in bucati de marimea unei mingi de ping-pong .(asa o zis Ruxy! :)) )


Se ia fiecare bucata si se intinde cu sucitorul, cat mai subtire.


Foile intinse le ungem cu galbenus de ou si presaram in mijloc cascavalul ras.


Pliem parte peste parte si rulam usor marginea putin oblic , sa nu se desfaca la prajit.


Apasam cu o furculita pe margine. Ungem cu galbenus si prajim in ulei incins.


Le scoatem pe servetele, sa absoarba surplusul de ulei.


Sunt...sunt! Mai bine nu va mai zic :))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza si cascaval la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

diaconta 1

18.11.2013, 13:42

deci nu-i bai ca s-au pus kilogramele alea,bai e ca nu s-au pus unde trebe' )))))))))) cam unde ai fi vrut,ca's curioasa?

babi5 1

18.11.2013, 17:46

Bune

AnyCostescu 1

18.11.2013, 18:04

o idee tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv mozaic