Gogosi cu Ceva Fin

de Valclaudia in Dulciuri, 11 Sep 2013 | 15076 vizualizari

 

pufoase si aromate....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina alba
  • 1 iaurt de 450 gr iaurt de fructe
  • 1 cutie Ceva fin cremos Delaco
  • 15 gr sare
  • 150 gr.zahar tos
  • 50 ml ulei
  • coaja de lamaie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu Ceva Fin:

Incalzim putin iaurtul la microunde, cat sa fie caldut.


Adaugam drojdia, crema de branza Ceva Fin, sarea, zaharul, coaja de lamaie, uleiul, zaharul vanilat. Amestecam totul foarte bine cu o lingura de lemn,apoi adaugam si incorporam faina. Obtinem un aluat elastic pe care-l intindem pe masa de lucru infainata.


Decupam gogosile cu ajutorul unor forme rotunde, le asezam pe un prosop de bucatarie curat si le lasam sa dospeasca cca 15 min.


Incingem uleiul intr-o cratita (cca 600-700ml), cand e incins lasam sa plonjeze gogosile in baie de ulei, le intoarcem cand se rumenesc apoi le scoatem pe servetele absorbante pentru a scapa de uleiul in exces.


Pudram cu zahar pudra si servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu Ceva Fin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

gaby_gabytza 1

20.12.2013, 14:49

Pushaa 1

14.01.2014, 13:08

si pentru mine una

Nicole28 1

26.04.2014, 23:27

Delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort ''Mada''