Gogosi cu dulceata

de elena1988 in Dulciuri, 8 Noi 2010 | 7524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de faina
  • 25 gr de drojdie
  • 50 ml lapte
  • 50 gr de unt
  • 3 oua
  • 200 gr zahar
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala si lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu dulceata:

Se dizolva drojdia in laptele caldut, se adauga un pic de faina se amesteca,se pune ouale cu zaharul, esenta, cojile de lamaie si portocala, se adauga restul de faina si untul.

Se framanta aluatul si se pune la dospit 1-2 ore, dupa ce a crescut se unge blatul de lucru cu ulei se mai framanta putin si cu un disc rotund se fac cercuri medii.

In mijlocul fiecarui cerc se face altul mai mic se mai lasa sa creasca pe blat 30 minute, eu am facut si rotunde fara a le mai face gaura in mijloc.

Se prajesc in baie de ule fierbinte circa cateva secunde sau 1 minut, se pune pe o farfurie cu servetele ca sa absoarba uleiul, se servesc cu zahar pudra, cu ciocolata, sau cu dulceata, sunt foarte bune se topesc in gura de moi ce sunt.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 1300 lei
3299.99 lei
1999.99 lei

COMENTARII (7)

elena1988 1

24.02.2011, 17:10

kamy

elena1988 1

24.02.2011, 17:11

nadia

elena1988 1

24.02.2011, 17:11

rocssi nico

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase, facute cu paharul sau impletite