Gogosi cu dulceata

de elena1988 in Dulciuri, 8 Noi 2010 | 6899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de faina
  • 25 gr de drojdie
  • 50 ml lapte
  • 50 gr de unt
  • 3 oua
  • 200 gr zahar
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala si lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu dulceata:

Se dizolva drojdia in laptele caldut, se adauga un pic de faina se amesteca,se pune ouale cu zaharul, esenta, cojile de lamaie si portocala, se adauga restul de faina si untul.



Se framanta aluatul si se pune la dospit 1-2 ore, dupa ce a crescut se unge blatul de lucru cu ulei se mai framanta putin si cu un disc rotund se fac cercuri medii.



In mijlocul fiecarui cerc se face altul mai mic se mai lasa sa creasca pe blat 30 minute, eu am facut si rotunde fara a le mai face gaura in mijloc.



Se prajesc in baie de ule fierbinte circa cateva secunde sau 1 minut, se pune pe o farfurie cu servetele ca sa absoarba uleiul, se servesc cu zahar pudra, cu ciocolata, sau cu dulceata, sunt foarte bune se topesc in gura de moi ce sunt.



Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

elena1988 1

24.02.2011, 17:10

kamy

elena1988 1

24.02.2011, 17:11

nadia

elena1988 1

24.02.2011, 17:11

rocssi nico

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Inimioare cu chimen

de anuta 1

ieri la 22:27

Floricele fragede cu gem de gutui

de anuta 1

ieri la 22:18

Fursecuri cu gem de afine(fara ou)

de anuta 1

ieri la 22:07

Bulgur cu midii, caracatita si ceapa verde

ieri la 21:07

Bulgur cu ciuperci si porumb marinat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de gutui