Gogosi cu dulceata

de elena1988 in Dulciuri, 8 Noi 2010 | 5708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de faina
  • 25 gr de drojdie
  • 50 ml lapte
  • 50 gr de unt
  • 3 oua
  • 200 gr zahar
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala si lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu dulceata:

Se dizolva drojdia in laptele caldut, se adauga un pic de faina se amesteca,se pune ouale cu zaharul, esenta, cojile de lamaie si portocala, se adauga restul de faina si untul.



Se framanta aluatul si se pune la dospit 1-2 ore, dupa ce a crescut se unge blatul de lucru cu ulei se mai framanta putin si cu un disc rotund se fac cercuri medii.



In mijlocul fiecarui cerc se face altul mai mic se mai lasa sa creasca pe blat 30 minute, eu am facut si rotunde fara a le mai face gaura in mijloc.



Se prajesc in baie de ule fierbinte circa cateva secunde sau 1 minut, se pune pe o farfurie cu servetele ca sa absoarba uleiul, se servesc cu zahar pudra, cu ciocolata, sau cu dulceata, sunt foarte bune se topesc in gura de moi ce sunt.



Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

elena1988 1

24.02.2011, 17:10

kamy

elena1988 1

24.02.2011, 17:11

nadia

elena1988 1

24.02.2011, 17:11

rocssi nico

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert negresa cu nuci si cirese
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi ca la mama acasa...