Banane caramelizate

de Dulceatadetrandafiri in Dulciuri, 1 Iun 2011 | 3548 vizualizari

 

La multi ani copilului din tine :) ! Te servesc (virtual) cu o portie de banane caramelizate in loc de cadou :) .

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru doua portii:
  • 3 banane
  • o lingurita de unt
  • o lingurita esenta de rom
  • zeama de la o portocala
  • 3 linguri de frisca
  • o mana de stafide 
  •  o lingura de miere
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banane caramelizate:

Bananele decojite le tai rondele si le pui intr-o tigaie sa se rumeneasca in unt. Adaugi esenta de rom, o lingura de miere si sucul de portocala si mai lasi sa se inmoaie feliile de banane cateva secunde, miscand din cand in cand tigaia cat sa nu se lipeasca. Poti sa amesteci usor cu o o lingura de lemn, insa ai grija sa nu zdrobesti fructul. Asezi in farfurii alaturi de frisca peste care ai presarat stafide sau seminte de dovleac. Pofta buna


Nota: Reteta inspirata din GoodFood.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Banane caramelizate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

adry88 1

02.06.2011, 12:16

bune rau

mamaieelena 1

02.06.2011, 23:53

RuxyRux 1

03.06.2011, 22:01

Ce minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post cu nuca si caramel