Gogosi cu dulceata de cirese negre

de xana in Dulciuri, 14 Aug 2013 | 1054 vizualizari

 

Reteta de gogosele am luat-o de la Sim0na, careia ii multumesc mult, intr-adevar au iesit foarte pufoase si bune. http://www.bucataras.ro/retete/gogosi-pufoase-43305.html

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 250 ml lapte
  • 100 gr zahar
  • 1 ou
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 125 ml ulei
  • esenta de rom
  • coaja de lamaie rasa
  • ulei pentru prajit
  • dulceata de de cirese negre
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu dulceata de cirese negre:

Am dizolvat zaharul in laptele caldut, apoi am adaugat drojdia. Intr-un vas am pus faina, coaja de lamaie, esenta de rom si oul si am inceput sa le amestec cu mana, adaugand putin cate putin laptele caldut. Am adaugat si uleiul si am inceput sa framant bine aluatul timp de 15 minute(a iesit cam lipicios, dar nu am mai adaugat faina deloc). L-am lasat jumatate de ora la crescut.


Dupa ce a crescut, am format bilute, le-am asezat pe hartie de copt si le-am mai lasat inca o jumatate de ora la crescut.


Cu degetul dat prin faina, am facut o gaura in mijlocul fiecarei bilute si le-am prajit in ulei pe ambele parti.


Le-am scos pe servetele ca sa indepartez excesul de ulei si le-am `imbracat` cu dulceata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu dulceata de cirese negre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Ligia Bxl 1

14.08.2013, 22:07

bune gogosi

babi5 1

29.08.2013, 12:45

xana 1

29.08.2013, 13:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase