Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Aveam pofta de gogosi de cateva zile insa nu prea am avut timp sa ma ocup de ele. Astazi insa am sunat-o pe mama iubitului meu si i-am cerut reteta de gogosi cu iaurt, care stiu ca ies intotdeauna delicioase si aromate. Si am trecut la treaba!
Apa am incalzit-o putin si am dizolvat in ea drojdia, zaharul vanilat si esenta de vanilie.
Faina am asezat-o intr-un bol si am adaugat apa calduta cu drojdia, iaurtul, 3 linguri de ulei, un praf de sare, un ou si coaja de lamaie.
Am framantat aluatul si l-am lasat sa creasca 1 ora.
Cand aluatul si-a dublat volumul am format gogosile. Am facut unele mari si unele mici. Pe cele mici le-am facut dintr-o foaie de aluat intinsa pe o planseta (le-am taiat cu un pahar). Pentru gogosile mari nu am mai intins aluatul l-am modelat pur si simplu in maini. Am facut si o gogoasa impletita. :)
Am prajit gogosile pe ambele parti in ulei.
Nu le-am pudrat cu zahar pentru ca noi le-am servit cu dulceata de cirese.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult