Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am aceasta reteta de la mama mea :),sunt foarte bune :)
Mai intai se face maiua intr-un bol se pune drojdia cu putin lapte caldut si zahar pe deasupra, apoi se lasa sa creasca putin. Dupa ce a crescut se face coca din faina, maia si restul ingredientelor, se framanta bine apoi se tine coca la caldura acoperita pentru 1 ora la crescut.
Dupa ce a crescut se mai framanta putin pentru a scoate aerul din coca apoi se intinde o foaie mai grosuta pe o planseta si se fac rondele cu un pahar sau o ceasca. Se lasa rondelele sa mai creasca putin. Dupa ce au crescut se prajesc in ulei incins. Dupa ce s-au prajit se pudreaza cu zahar si dupa dorinte se pot umple cu o seringa cu gem sau nutella.
1
inauntru au gaura si se pot umple cu gem sau nutella
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult