Gogosi cu varza calita-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 5 Mar 2010 | 6843 vizualizari

 

foarte gustoase,probabil veti zice iar de post? Sant minunate,incercati-le

 

INGREDIENTE

  • faina alba 1kg
  • 30g drojdie proaspata
  • 450 ml apa (lapte)
  • 4-5 lingurite de zahar
  • 2 lingurite de sare
  • coaja de lamaie
  • 3 vanilii sau esenta
  • ulei 120 ml sau unt ,margarina topita
  • varza
  • 1/2 borcan pasta de tomate
  • putin piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu varza calita-post:

Se framanta aluatul din faina ,sare drojdie,zahar .ulei , coaja de lamaie si vanilie(in masina de paine)se lasa sa dospeasca.


intre timp se caleste varza tocata marunt in putin ulei cu putina sare ,piper si la final 1/2 borcan de pasta de tomate


Dupa ce a dospit aluatul se ia cate o bucatica din aluat si se intinde iar pe ea se pune cate 2-3 linguri de varza calita,dupa care se impatura bine sa nu iasa varza afara si se prajesc in ulei incins foarte bine,la foc potrivit


Sant extraordinar de bune si dupa 3- 4 zile ,se pastreaza foarte bine acoperite cu o folie de plastic si puse in frigider(momentan nu e cazul fiindca nu e cald)se pot pastra pe balcon acoperite cu folieplastic si 4-5 zile


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu varza calita-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

madi_marin 1

06.03.2010, 17:25

e bine de retinut....

nadina73 1

06.03.2010, 22:56

DIANA B 1

28.11.2011, 12:31

Stiu ca placintele cu varza se numesc cumva in anumite zone , astea cum de n-au nume , fata frumoasa ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu cartofi