Gogosi fragede cu gem de capsuni

de Miha in Dulciuri, 14 Oct 2010 | 7992 vizualizari

COMENTARII (42)

Miha 1

15.10.2010, 00:00

Marieta...asa este. Au ramas cateva si pentru a 2-a zi si erau la fel de moi si bune.

Miha 1

15.10.2010, 00:00

"mamaaaaa,ce bine arata gogoasa ta...."

ela 1

15.10.2010, 00:04

una...macar una mi-ai pastrat si mie???ca tare imi plac gogosile

Miha 1

15.10.2010, 00:21

Ela, esti prietena lu' Robert daca-ti plac gogosile.

ela 1

15.10.2010, 01:01

ti-am spus eu ca ma mut la tine ce ti-as mai scoate peri albi

gaby_duceag 1

15.10.2010, 08:14

am vazut la comentarii..si...am venit...sa-ti vad gogoasa..))))))))

epurasha2bb 1

15.10.2010, 09:09

5f! si gogoasa de aur se acorda lui.... MIhaaaaa! felicitari miha ! am venit sa-ti mananc gogoasa!

Miha 1

15.10.2010, 09:41

"ce ti-as mai scoate peri albi " Mi-ai scoate, asa-i? Si eu tie.

Miha 1

15.10.2010, 09:42

Gabi, asa-i ca-i moale si pufoasa?

Miha 1

15.10.2010, 09:42

Multumesc Roberta!

gaby_duceag 1

15.10.2010, 09:43

FIERBINTE UITASI

Miha 1

15.10.2010, 09:53

Asa asa...

La Ancuta 1

15.10.2010, 11:57

frumoase. Nu cer ca sa nu pap de la gura copilului.

Miha 1

15.10.2010, 12:01

Anca

Adinacarla 1

15.10.2010, 13:10

gustos

Corinuta 1

15.10.2010, 19:01

bine mai, facusi gogosi si nu m-ai chemat?ntttt!

Cris2711 1

03.01.2011, 20:12

numai acum am descoperit-o dar acum este la favo

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de cornulete cu untura, varianta cu apa minerala