Gogosi glazurate

de DanaModog in Dulciuri, 17 Dec 2014 | 816 vizualizari

 

Ador sa fac mancare si ador sa incerc ceva nou. Am luat o reteta clasica de gogosi si am imbunatatito. Sper sa incercat si voi.

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 ml lapte
  • 25 ml ulei
  • Drojdie
  • 2 oua
  • 3 linguri zahar
  • Praf de sare
  • Esenta de rom
  • Coaja de la o portocala
  • Nutella
  • Bombonele pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi glazurate:

Dizolvam drojdia in lapte cald. Intr-un castron se pun ingredientele uscate dupa care se adauga restul de ingrediente si framantam pana se desprinde de pe degete si lasam la dospit 45-50 de minute. Din aluatul crescut intindem o foaie de 5 cm si il taiem cu un pahar mare iar in mijloc mai taiem un cerculet (pentru asta am folosit un pahar de palinca) . Repetam pana nu mai avem aluat si le coacem.


Pentru glazura am pus Nutella la topit la bain marie in care am introdus partea de sus de la gogosi si am presarat bombonele.

 

TIPS-URI

1

Gogosile sunt mai bune daca sunt scoase din ulei pe un prosop de hartie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi glazurate" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

merisor 1

17.12.2014, 20:08

Ce bine ti-au reusit!

MotanLaOale 1

17.12.2014, 21:41

Rocsi 1

17.12.2014, 22:05

Yamiiii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi pentru pofticiosi cu glazura