Gogosi ineluse

de Constelatialeu in Dulciuri, 17 Mar 2014 | 3524 vizualizari

 

Inspiratie Miha......si totusi nu-mi place sa fac nici gogosi si nici clatite.....cred ca de aia nici nu-mi ies bine...

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 100 ml lapte
  • 50 g unt 65% grasime
  • 30 ml ulei
  • 1 lingura smantana 18 % grasime
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • un praf de sare
  • 1 fiola esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi ineluse:

Faina se cerne intr-un castron,in mijloc facem o adancitura,punem drojdia cu 50 g zahar in 50 ml lapte caldut,lasam sa creasca 10-15 min.


Separat frecam ouale cu restul de zahar,praful de sare ,restul de lapte ,esenta de rom si apoi il turnam peste maia si faina.Framantam bine si incorporam untul topit amestecat cu ulei si smantana.Framantam cca 20 min,apoi lasam la crescut cca 2 ore.Dupa ce a crescut intindem o foaie si decupam cu o forma ineluse,le lasam la crescut 10-15 min apoi le prajim in ulei bine incins.


Se scot pe un servetel sa se absoarbe surplusul de ulei,se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi ineluse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Alinutza80 1

18.03.2014, 17:58

Cris2711 1

18.03.2014, 21:38

Micutza Luana 1

19.03.2014, 00:07

iss asa buneeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Gogosele fragede