Gogosi turnate cu lingura

de nico_nico in Dulciuri, 18 Ian 2017 | 4182 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 2-3 oua
  • 250 ml lapte
  • 500 gr faina
  • 100 gr unt
  • arome (de lamaie,portocala,vanilie.rom...etc)
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • ulei(untura) pentru prajit
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi turnate cu lingura:

Intr-un castron, amestecam laptele putin cald cu zaharul si untul pana se topeste untul. Apoi adaugam faina, aromele si praful de copt. Trebuie sa fie o coca mai subtire. Se ia cu lingura si se pune la prajit. Lingura se inmoaie de fiecare data in ulei, pentru a capata o forma frumoasa .Se pot praji in untura sunt mai gustoase. Se iau pe un servetel absorbant si apoi se pudreaza cu zahar.

Sunt divine. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi turnate cu lingura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu branza