Gogosi umplute cu gem

de katty in Dulciuri, 31 Ian 2017 | 1607 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina
  • 300 ml lapte
  • 1 ou
  • 150 gr zahar
  • 50 gr unt
  • 1 lingura rom
  • esenta de vanilie
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 plic drojdie uscata
  • ulei ptr prajit
  • zahar pudra ptr ornat
  • gem ptr umplut dupa preferinta(eu am folosit dulceata de zmeura si revent)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi umplute cu gem:

Cernem faina intr-un castron si o amestecam cu drojdia uscata.


Intr-un ibric, punem laptele, zaharul si untul si amestecam pe foc pana zaharul se topeste si laptele este caldut. Facem o adancitura in faina in care punem oul, romul, vanilia si turnam laptele cate putin, amestecand pana obtinem un aluat nelipicios, pe care il lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.


Intindem aluatul pe un blat de lemn intr-un strat de 1 cm si, cu ajutorul unui pahar, il taiem in forme rotunde pe care le mai lasam 10 min la crescut, apoi le prajim in ulei incins. Scoatem gogosile pe hartie absorbanta. Incalzim usor gemul si, cu ajutorul unei seringi de ornat, intepam gogoasa intr-o parte laterala si o umplem cu gem.


Cernem deasupra gogosilor, zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi umplute cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

01.02.2017, 08:59

Gherca Daniela 1

01.02.2017, 17:38

bune rau!

miki_a 1

04.02.2017, 23:49

Yammi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bezele Panda

de RODIMUR 7

la 10:41

Desert la pahar cu sos de visine si crema de vanilie

de Lau 9

ieri la 21:14

Chec cu mure

de Lau 9

ieri la 20:34

RETETA RECOMANDATA
Simplissme