Gorgonzola fille

de alyys in Vita, 10 Oct 2009 | 5232 vizualizari

Gorgonzola fille

 

INGREDIENTE

  • 0.800 kg muschi de vita
  • 0.200 kg  brinza gorgonzola
  • 0.200 kg  smintina
  • 0.200 l  vin alb
  • sare
  • piper
  • faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gorgonzola fille:

  • carnea se taie o singura bucata la o portie (200 gr), se bate, nu foarte tare, se condimenteaza, se da prin faina si se prajeste in putin ulei incins
  • se stinge cu vin , se adauga brinza, se fierbe pina se formeaza sosul de brinza, la foc mic
  • la sfirsit se adauga smintina, sare si piper dupa gust

 

 

 

TIPS-URI

1

se prezinta pe farfurie bucata de carne acoperita partial cu sos

Daca ti-a placut reteta noastra "Gorgonzola fille" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

PapaBun 1

10.10.2009, 17:01

Alyys, reteta ta pare interesanta insa era perfect daca aveai si poze......Plus, un sfat prietenesc: nu mai scrie cu CAPS, nu se obisnuieste deloc - fiindca este greu de citit pentru creier.
Plus ca ai spus ca brinza se fierbe, insa tu spui ca ai pus-o alaturi de carne si de .........ulei incins?

alyys 1

10.10.2009, 17:19

da
Dar am specificat ca uleiul se stige Vin Cu: D

gaby_gabytza 1

20.09.2011, 20:23

place

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Antricot de manzat cu sos gorgonzola