Granola cu tot ce-am gasit prin bucatarie...

de Adinuta san in Dulciuri, 28 Mar 2011 | 3104 vizualizari

 

Una dintre cele mai bune granole pe care am facut-o,dar nici nu-i de mirare la cate ingrediente am bagat in ea. Se puteau si mai multe ,dar aici nu gasim asa de multe fructe uscate pe cat as vrea eu.
Delicios cu iaurt,dar poate fi folosit si ca snack sau cu lapte.
Cantitatile sunt aproximative.Siropul de artar ar merge de minune,dar cum nu am avut am folosit miere de albine.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de fulgi de ovaz
  • 50 gr seminte de floarea soarelui
  • 50 gr seminte de susan
  • 1 lingurita scortisoara
  • 50 gr nuca de cocos
  • 50 gr stafide
  • 50 gr curmale
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 linguri de miere
  • 1 lingura de ulei
  • varf de cutit de sare
  • coaja de portocala rasa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Granola cu tot ce-am gasit prin bucatarie...:

Se da drumul la cuptor.

Se amesteca mierea cu uleiul,scortisoara,zaharul vanilat si praful de sare.

Se pun in tava fulgii de ovaz cu semintele de floarea soarelui si de susan, cu nuc de cocos,stafide si curmale.

Se toarna amestecul de miere si se amesteca.

Se pune tava la cuptor si se tine cam 30 de minute amestecand la fiecare 10 minute.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Granola cu tot ce-am gasit prin bucatarie..." nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

deyutzky 1

29.03.2011, 08:16

a iesit super

mirela0911 1

29.03.2011, 14:09

As papa si eu o portie zdravana cu iaurt

adry88 1

02.06.2011, 12:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti de casa fragezi