Grapefruit Goji Curd

de _Alina_ in Dulciuri, 26 Apr 2013 | 1097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 230 ml suc grapefruit roz
  • 70 g unt
  • 110 g zahar
  • 2 lg pudra fructe goji
  • 1 lg fructe goji deshidratate
  • 2 galbenusuri
  • 2 oua intregi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Grapefruit Goji Curd:

1. Punem sucul de grapefruit (strecurat) impreuna cu fructele goji la fiert. Cand s-a redus la jumatate, oprim focul si-l lasam sa se racoreasca.


2. Intr-un vas de inox mixam bine untul cu zaharul.


3. Adaugam galbenusurile peste unt si mixam bine. Incorporam si cele doua oua intregi (pe rand) in compozitie, mixandu-se bine dupa fiecare.


4. Punem vasul din inox pe baie de aburi si amestecam mereu, pana cand compozitia tinde sa se ingroase.


In momentul acesta adaugam sucul de grapefruit si pudra de fructe goji, amestecam pana cand compozitia se ingroasa atat cat sa stea pe spatele lingurii (cand se va raci complet se va ingrosa mai tare).


5. Strecuram crema printr-o sita, apoi o lasam sa se raceasca (sau nu) si o punem intr-un recipient cu inchidere etansa.


Il puteti pastra la frigider in recipent inchis cel putin o saptamana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Grapefruit Goji Curd" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Lavinia 1

26.04.2013, 16:13

Rocsi 1

26.04.2013, 21:47

Ce imi place textura cremei

marianascarlat 1

29.04.2013, 21:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti din cereale cu scortisoara si mar