Grapefruit Mint Cooler

de boscodina in Cocktail, 15 Iun 2009 | 2885 vizualizari

 

Bautura potrivita acestei vremi, un dulce delicios, racoros si cu vino-ncoace,

 

INGREDIENTE

  • 125g zahar
  • 125ml apa
  • o mana plina menta
  • sucul de la 2 lamai
  • sucul de la 3 grapefruit
  • gheata sparta
  • 250 ml apa gazoasa( sifon)
  • frunze de menta pentru decorare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Grapefruit Mint Cooler:

Se pune zaharul in apa si se fierbe pana zaharul se dizolva. Se adauga mana de frunze de menta,zdrobite inainte( sa iasa mai bine esenta din ele) se acopera si se lasa 12 ore.
Dupa 12 ore se strecoara, se pune intr-un vas gen sticla mare ,se adauga sucul de grapefruit si de lamaie si se amesteca bine. Punem si gheata zobita ( ori la blender, ori puse cuburile de gheata intr-o punga si apoi aceasta intr-un servet de bucatarie si cu latul unui ciocan maruntita) si ornam cu frunze de menta.
Se toarna in pahare in care inainte s-a pus pana la jumatate gheata zobita ( 6 portii ies) nu se umple pana sus paharul in asa fel incat sa putem adauga sifonul( eu nu am pus).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Grapefruit Mint Cooler" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Miha 1

25.06.2009, 12:33

Cu coniac nu merge? Ca votca nu-mi place!

boscodina 1

25.06.2009, 16:50

daca suni prietenii sigur merge. asa esti sigura ca scapi de raceala , pleaca la altcineva si ai si companie placuta .

aziz 1

05.06.2011, 17:42

stiam eu ca am mai vz undeva ,eu am facut cu grapefruit rosu dar nu am avut rabdare sa las 12 ore l-am lasat doar la racit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mojito