Gratar cu sos gravy

de -Miti- in Porc, 9 Dec 2012 | 2002 vizualizari

 

Sosul asta neaparat trebuie incercat. Se face din sucurile de la carne care raman in tigaie,un bucatar zicea ca asta e partea cea mai buna de la carne.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • condiment Kotanyi ptr porc
  • 4 dovlecei
  • 4 rosii
  • 1-2 linguri amidon alimentar
  • sare,piper
  • condimente preferate: cimbru,rozmarin,boia,etc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar cu sos gravy:

Pulpa de porc se feliaza si se bate in felii subtiri. Se condimenteaza cu amestecul de condimente si se lasa deoparte.


Feliem dovleceii de-a lungul. Eu las si coaja pe ei.


Taiem rosiile in doua.


Incalzim tigaia grill si facem carnea,dovleceii si rosiile.


Turnam putina apa in tigaie. Separat amestecam o lingura de amidon cu apa rece si turnam in tigaie. Amestecam si lasam sa fiarba,ca sa se ingroase. Daca vrem sa facem o cantitate mai mare,adaugam mai mult amidon,dar gustul va avea de suferit.


Condimentam cu arome preferate.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar cu sos gravy" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

Rocsi 1

09.12.2012, 19:30

Bunnnn

Sim0na 1

09.12.2012, 20:42

cam bun!

adry88 1

09.12.2012, 21:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de iarna la cuptor