Gulas de porc in sos de vin cu ceapa

de alilianaa in Porc, 19 Iul 2014 | 1960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g gulas de porc
  • 4 cepe
  • 150 ml vin rosu sec
  • 4 rosii
  • 7-8 catei de usturoi
  • 30 ml ulei
  • sare, piper dupa gust
  • patrunjel verde- o legatura
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc in sos de vin cu ceapa:

Intr-o tigaie se pune ulei la incins. Intre timp carnea- cubulete a fost pregatita cu sare piper. Cand uleiul s-a incins bine punem carnea si 2-3 graunti de usturoi. O lasam sa faca o crusta frumoasa pret de 3-4 minute, dupa care se adaugam vinul rosu. O lasam la inabusit cca 15 minute. Scoatem carnea pe servetele. In uleiul in care am inabusit carnea punem ceapa taiata solzisori. Se va colora ceapa de la vinul pus in tigaie. Amestecam...cand incepe sa se caleasca adaugam cateva linguri de apa ( 3-4). Cand ceapa s-a inmuiat punem carnea, daca nu mai este suficient lichid mai adaugam vin ( 3-4 linguri), punem restul de usturoi si le lasam impreuna la inabusit. Dupa 10 minute, adaugam rosiile pe care le-am dat pe razatoare cu ochiuri mari. Lasam la fiert, potrivim de sare, piper, daca este nevoie, punem putin cimbru si mai lasam cca 5-10 minute la foc cu capacul pus.


Am servit cu mamaliguta calda.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc in sos de vin cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

20.07.2014, 12:06

Mmmm, vin la masa

Lavinia 1

20.07.2014, 17:16

delicios

anca_rm 1

21.07.2014, 09:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc cu rosii