Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
De curand am achizitionat gratarul electric de la Delimano iar azi i-am facut proba :)
Am taiat carnea de porc in felii potrivite ca grosime.
Am asezat gratarul pe o masuta in curte in apropierea unei prize.
Am conectat gratarul la sursa de curent, am setat aparatul pe mediu spre maxim, am lasat 1 minut sa se incinga, apoi am asezat feliile de carne.
A presarat condimentul de gratar dupa gust, apoi am asteptat sa se patrunda carnea pe o parte, dupa care am intors feliile de carne pe cealalta parte, am condimentat si am repetat asteptarea ;)
Dupa ce carnea a fost suficient de patrunsa, am asezat felile intr-un castron din inox, le-am acoperit si am prajit si micii pe acelasi gratar pana s-au rumenit bine, asa cum ii preferam.
Carnea si micii nu au acel gust pronuntat de fum, dar sunt tare incantata de aparat... vi-l recomand!
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult