Gratar mixt ( cu nevasta si 4 gagici)

de Valentin68 in Mancaruri cu carne, 4 Iun 2017 | 704 vizualizari

 

Este despre gratar, relaxare si voie buna.....restul sunt SF-uri....

 

INGREDIENTE

  • cantitatile sunt in functie de cati participanti sunt la gratar
  • 6 cefe de porc
  • mix de pui ( pulpe dezosate, aripioare, ciocanele)
  • 3 pastravi
  • carnati proaspeti
  • mici vita-porc
  • mici oaie-vita-porc
  • condimete pentru porc,peste si pui Kotanyi
  • sare
  • lemne uscate pentru gratar
  • ustensile pentru gratar
  • lamaie pentru peste
  • multa voie buna
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar mixt ( cu nevasta si 4 gagici):

Mai intai, pregatim carnea si pestele, le saram si condimentam, apoi ne apucam sa facem focul pentru gratar. Cand jarul este la intensitate maxima si gratarul este incins bine, ne apucam sa punem carnea pe gratar, dar inainte de a pune carnea, ungem gratarul cu sunca. Asezam ceafa de porc, carnea de pui, pestele si carnatii, avem grija sa stingem cu apa eventualele flacari razlete, ca sa nu ardem carnea. Cand sunt gata pe o parte, le intoarcem pe cealalta parte, apoi asezam carnea facuta intr-un castron incapator si asezam capacul deasupra sa se mentina calde pana se fac si restul de preparate. Asezam si micii si avem grija sa-i intoarcem pe toate partile, pentru cei care doresc mai in sange, ii scoatem mai repede. Pestele il asezam pe ce avem la indemana si taiem felii de lamaie deasupra. Cand sunt gata toate preparatele, ne asezam sa le savuram. Erau bune si niste legume coapte si un sos , dar data viitoare cand ne organizam mai bine...Sa aveti pofta, ca de facut gratar, sigur stiti sa faceti....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar mixt ( cu nevasta si 4 gagici)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 15:41

merisor 1

22.10.2017, 21:42

Ce destrăbălare aici, cu nevasta și patru gagici ))

Panacris 1

11.04.2018, 17:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort de biscuiti, cu crema de ciocolata

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Desert rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc marinat in vin rosu