Gratar mixt ( cu nevasta si 4 gagici)

de Valentin68 in Mancaruri cu carne, 4 Iun 2017 | 1329 vizualizari

 

Este despre gratar, relaxare si voie buna.....restul sunt SF-uri....

 

INGREDIENTE

  • cantitatile sunt in functie de cati participanti sunt la gratar
  • 6 cefe de porc
  • mix de pui ( pulpe dezosate, aripioare, ciocanele)
  • 3 pastravi
  • carnati proaspeti
  • mici vita-porc
  • mici oaie-vita-porc
  • condimete pentru porc,peste si pui Kotanyi
  • sare
  • lemne uscate pentru gratar
  • ustensile pentru gratar
  • lamaie pentru peste
  • multa voie buna
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar mixt ( cu nevasta si 4 gagici):

Mai intai, pregatim carnea si pestele, le saram si condimentam, apoi ne apucam sa facem focul pentru gratar. Cand jarul este la intensitate maxima si gratarul este incins bine, ne apucam sa punem carnea pe gratar, dar inainte de a pune carnea, ungem gratarul cu sunca. Asezam ceafa de porc, carnea de pui, pestele si carnatii, avem grija sa stingem cu apa eventualele flacari razlete, ca sa nu ardem carnea. Cand sunt gata pe o parte, le intoarcem pe cealalta parte, apoi asezam carnea facuta intr-un castron incapator si asezam capacul deasupra sa se mentina calde pana se fac si restul de preparate. Asezam si micii si avem grija sa-i intoarcem pe toate partile, pentru cei care doresc mai in sange, ii scoatem mai repede. Pestele il asezam pe ce avem la indemana si taiem felii de lamaie deasupra. Cand sunt gata toate preparatele, ne asezam sa le savuram. Erau bune si niste legume coapte si un sos , dar data viitoare cand ne organizam mai bine...Sa aveti pofta, ca de facut gratar, sigur stiti sa faceti....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar mixt ( cu nevasta si 4 gagici)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Merisor 1

22.10.2017, 21:42

Ce destrăbălare aici, cu nevasta și patru gagici ))

Panacris 1

11.04.2018, 17:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci