Gratarele de cartofi rasi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2011 | 3761 vizualizari

 

O altfel de garnitura din cartofi usor de preparat, si...delicioasa...merge perfect alaturi de un piept de pui la gratar sau un somon pe sare la cuptor...

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • unt pentru prajit( in jur de 70 gr)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratarele de cartofi rasi:

Cartofii se curata , se spala si se dau pe razatoare. Se amesteca cu patrunjelul tocat, se potrivesc de sare si piper.


Intr-o tigaie se topeste untul si apoi se da focul mai mare.


Se pune cu lingura cate o gramajoara de cartofi si apoi se preseaza putin cu dosul lingurii adunandu-se si marginile.


Se rumenesc in jur de 3 minute pe fiecare parte. Se scot cu grija cu o paleta si se tin la cald pana se servesc.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratarele de cartofi rasi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

kamy 1

15.05.2011, 20:20

si eu fac da si cu ou

MotanLaOale 1

16.05.2011, 08:36

bun bun

Bucataras Medi 1

16.05.2011, 13:01

daaaaaaaaaaaaa, am facut si eu ceva in genul asta................foarte buni.............

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă de cartofi