Gratin cu chiftelute de curcan si eierspatzle

de mihaelar63 in Paste, 19 Mai 2014 | 2173 vizualizari

 

Nimic nu se pierde , totul se transforma . Am ramas pe stoc cu niste chiftelute din carne de curcan . M-am gandit sa le combin cu paste . Paste doar acestea s-au gasit prin proviziile mele : eierspatzle proaspeti -adica taitei svabesti cu ou .

 

INGREDIENTE

  • 20 chiftelute din carne de curcan
  • 500 gr eierspatzle -taitei svabesti cu ou proaspeti
  • 200 gr sunca presata
  • 200 gr cas razuit
  • 200 gr smantana
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei masline
  • nucsoara
  • scortisoara
  • fulgi chili
  • sare
  • rosii
  • busuioc verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin cu chiftelute de curcan si eierspatzle:

Se fierb taiteii in apa cu sare respectand instructiunile de pe ambalaj .


Se topeste untul + uleiul intr-o craticioara . Puneti smanatana , jumatate din casul razuit si putina nucsoara , scortisoara , sare. Amestecati si trageti de pe foc imediat ce casul s-a incorporat .


Se tapeteaza o tava ceramica cu unt si pesmet si se pun taiteii in ea .


Asezati deasupra taiteilor chiftelutele si sunca feliata .


Turnati sosul alb deasupra .


Presarati restul de cascaval razuit si fulgii de chili .


Dati la cuptor pentru gratinare 15 minute .Este gata cand a inceput sa se rumeneasca .


Serviti preparatul cald decorat cu rosii si frunze de busuioc verde .

 

TIPS-URI

1

Trebuie sa lucrati cu sosul alb cat este cald . Dupa racire se intareste .

2

Eierspatzle sunt taitei gen de casa , aveti grija sa nu-i fierbeti prea tare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin cu chiftelute de curcan si eierspatzle" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

babi5 1

19.05.2014, 19:26

Superrrr!

Rocsi 1

19.05.2014, 21:16

Mmmm ce bunatate nebuneasca

anca_rm 1

20.05.2014, 08:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Pasta all'arrabbiata