Linguini con gamberetti sau Paste cu creveti

de Corinuta in Paste, 2 Feb 2015 | 2135 vizualizari

 

Dupa o reteta de-a Sylviei. Demult imi doream sa incerc o reteta cu creveti, dar m-am tot ferit de ei, nu stiu de ce. Sunt foarte usor de gatit si merg super langa paste.

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste
  • 125 g creveti
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei iute verde
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2-3 linguri sos de rosii cu busuioc
  • sare, piper macinat
  • parmezan ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linguini con gamberetti sau Paste cu creveti:

Se pun pastele la fiert in multa apa cu sare.


Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Se adauga pe rand: usturoiul taiat cubulete, ardeiul si ceapa feliate si se lasa doar cateva minute la calit, amestecand din cand in cand.


Se adauga crevetii si se lasa sa fiarba vreo 5 minute, apoi se adauga si sosul de rosii. Se condimenteaza cu sare si piper, iar dupa ce a mai dat un clocot sau doua se adauga pastele direct din apa in care au fiert peste sos. Se mai lasa putin sa se imprieteneasca toate aromele, apoi se scot pe o farfurie, se presara parmezan si se servesc.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Linguini con gamberetti sau Paste cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

dantes 1

04.02.2015, 10:34

Bune!

Corinuta 1

04.02.2015, 15:24

Multumesc!

Irina 1

20.04.2015, 11:04

m-as imprieteni si eu cu o portie de paste.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de curcan