Paste negre cu somon si sos pesto

de cristeena20 in Paste, 15 Sep 2020 | 758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet spaghete negre
  • 2 felii somon
  • busuioc verde
  • ulei de masline
  • 1 ceapa mica
  • 4 catei usturoi
  • parmezan ras
  • 2 rosii
  • sare, piper
  • vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste negre cu somon si sos pesto:

Punem pastele la fiert in apa cu sare. Eu am ales spaghete negre (cu cerneala de sepie), dar exista si linguine negre.


Feliile de somon se condimenteaza doar cu sare si piper, apoi se prajesc in tigaia gratar (fara ulei). Cand sunt gata, se faramiteaza in bucati potrivite.


Intr-o tigaie tocam ceapa marunt si o calim in ulei de masline pana devine aurie, apoi adaugam usturoiul si continuam pana devine si el prajit; Adaugam rosiile tocate in cubulete si apoi stingem cu putin vin alb. Cand acesta scade, adaugam pastele scurse, apoi amestecam.


Adaugam somonul si sosul pesto facut din ulei de masline, busuioc proaspat,sare, piper, putin usturoi si parmezan ras (toate facute in blender).


Servim cu parmezan ras si frunze proaspete de busuioc tocate.


Daca ti-a placut reteta noastra "Paste negre cu somon si sos pesto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

cristeena20 1

16.09.2020, 21:11

Rocsi 1

16.09.2020, 21:20

dantes 1

17.09.2020, 10:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Farfale cu creveti roz si scoici cu usturoi