Gratin rapid de dovlecei si branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2013 | 16014 vizualizari

 

Rapid si delicios in orice moment :)

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 3 oua
  • 6 linguri smantana
  • 300 gr branza( telemea)
  • 5 linguri pesmet
  • 2 linguri ulei de masline
  • turmeric( un praf bun)
  • 1 legatura de marar( sau patrunjel ce va place)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin rapid de dovlecei si branza:

Dovlecelul se rade se presara cu foarte putina sare si dupa doua trei minute se stoarce de zeama.( in sita sau in pumn cum doriti).


Se amesteca cu galbenusurile, branza faramitata( 250 gr), smantana, mararul( sau patrunjelul dupa caz sau ambele), turmericul, uleiul de masline si pesmetul.


Albusurile batute spuma se incorporeaza usor. Deasupra radem branza( 50 gr).


Ungem o tavita ceramica cu ulei si punem compozitia.


Coacem pentru 35 de minute( aproximativ ) la 200 de grade. Delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin rapid de dovlecei si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (53)

-Miti- 1

10.10.2014, 10:48

Acuma o fac Pe bune, chiar am dovlecei si imi era pofta de asa ceva

-Miti- 1

10.10.2014, 13:51

e in cuptor, tare bine miroase

RuxyRux 1

11.10.2014, 12:08

Sper scumpa Miti...ca ti-a si placut! Ma bucur ca ai ales reteta mea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga la cuptor