Greta Garbo_reteta anii90

de ralu_ca in Prajituri, 7 Feb 2013 | 2306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg faina
  • 3 galbenusuri
  • 1 pachet margarina
  • 2 linguri untura topita
  • drojdie cat o nuca
  • 1 pachet praf de copt
  • sare
  • esenta vanilie
  • smantana ( 250 g )
  • gem caise, piersici
  • nuca macinata ( 1 castron )
  • 1 pachet glazura de ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Greta Garbo_reteta anii90:

Intr-un vas amestecam galbenusurile cu margarina, untura, adaugam drojdia si praful de copt stins in putin otet, sare, esenta de vanilie, faina, iar la sfarsit punem smantana atat cat sa se lege aluatul, dupa care nu mai adaugam faina, formandu-se o coca.


Aceasta coca se imparte in 3 si se fac 3 foi. In tava in care am pus hartie de copt incepem sa punem o foaie, deasupra se presara cu gem, nuca macinata si zahar, apoi iar foaie si gem si nuca si zahar, la final foaie. Se introduce la cuptor la foc potrivit.


Dupa ce s-a copt se toarna deasupra glazura de ciocolata.


Se taie si se serveste rece.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Greta Garbo_reteta anii90" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Lau 1

07.02.2013, 22:54

babi5 1

08.02.2013, 09:02

Am si eu reteta este foarte buna a mea se chiama RADIO MESPAIS dar aceias este ..

mamaieelena 1

08.02.2013, 09:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Tarta cremoasa cu branza si caise