Greta Garbo_reteta anii90

de ralu_ca in Prajituri, 7 Feb 2013 | 4394 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg faina
  • 3 galbenusuri
  • 1 pachet margarina
  • 2 linguri untura topita
  • drojdie cat o nuca
  • 1 pachet praf de copt
  • sare
  • esenta vanilie
  • smantana ( 250 g )
  • gem caise, piersici
  • nuca macinata ( 1 castron )
  • 1 pachet glazura de ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Greta Garbo_reteta anii90:

Intr-un vas amestecam galbenusurile cu margarina, untura, adaugam drojdia si praful de copt stins in putin otet, sare, esenta de vanilie, faina, iar la sfarsit punem smantana atat cat sa se lege aluatul, dupa care nu mai adaugam faina,  formandu-se o coca.

Aceasta coca se imparte in 3 si se fac 3 foi. In tava  in care am pus hartie de copt incepem sa punem o foaie, deasupra se presara cu gem, nuca macinata si zahar, apoi iar foaie si gem si nuca si zahar, la final foaie. Se introduce la cuptor la foc potrivit.

Dupa ce s-a copt se toarna deasupra glazura de ciocolata.

Se taie si se serveste rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Greta Garbo_reteta anii90" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Lau 1

07.02.2013, 22:54

babi5 1

08.02.2013, 09:02

Am si eu reteta este foarte buna a mea se chiama RADIO MESPAIS dar aceias este ..

mamaieelena 1

08.02.2013, 09:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mure si crema de branza