gris cu lapte

de Pasiune pentru bucatarie in Mancare copii, 1 Feb 2010 | 5997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1000 ml lapte
  • - 100g gris
  • - 4 linguri de miere
  • - 2pliculete de zahar vanilat
  • - o lingurita de unt
  • - dulceata / diferite sosuri
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA gris cu lapte:

Punem intr-o cratita laptele la fiert, cu pliculetele de zahar vanilat. Cand laptele clocoteste, se da focul la minim si se adauga grisul in ploaie, mestecand in continuu.

Se lasa sa fiarba cateva minute(amestecan incontinuu), apoi se adauga mierea.

Se ung formele cu unt si se toarna grisul in ele.





Se rastoarna grisul din forme in mijlocul farfurioarei si se orneazacu ce doriti.Noi l-am servit cu sos de visine si dulceata de capsuni.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "gris cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Pasiune pentru bucatarie 1

02.02.2010, 21:36

nu mai este,dar mai facem cativa

ela 1

23.02.2010, 22:10

adry88 1

07.07.2011, 10:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca traditionala
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu cirese amare sau Clafoutis